Spille Spill

IO Games er en sjanger av gratis sanntids flerspillerspill på nettet som du kan spille i nettleseren din uten å måtte installere noe eller opprette en konto. Det første io-spillet var agar.io. IO er en domenetillegg som står for "Indiske hav", men det er en favoritt domenetillegg av spillutviklere fordi det også står for "inn / ut".
 

HISTORIE OM IO-SPILL

 
Io-spillsjangeren begynte med utgivelsen av et vanvittig vanedannende spill kalt agar.io (som sannsynligvis var inspirert av et annet spill kalt “Osmos”). Agario vokste så raskt at det allerede i løpet av noen måneder så flere hundre tusen spillere over hele verden. Det som gjorde dette io-spillet så unikt var at det var en veldig interessant stil. I motsetning til de fleste tidligere nettleserspill, var det designet for å spilles i et fullskjerm-nettleservindu og var helt flerspiller. Dette satte rammen for mange av de andre .io-spillene som ville komme på nettet i månedene som kommer.
 

NYE IO-SPILL, REGLER FOR SUKSESS

 
De mest morsomme og vellykkede nye io-spillene som zombs.io, zombsroyale.io, slither.io, splix.io og moomoo.io følger disse generelle retningslinjene:
 
La spilleren kunne hoppe rett inn i et spill med ett klikk.
Hold det superenkelt å lære, men vanskelig å mestre, som med krunker io-spillet.
La spilleren "skalere" sin autoritet i spillet sammenlignet med andre spillere. (Eks. I agar.io blir du mye større og skumlere jo mer du spiser og skalerer størrelsen din.)
Og sist men ikke minst, de er enten konkurransedyktige eller samarbeidsvillige.
Slitherio er et godt eksempel. Det er et veldig enkelt spill, med brukervennlige kontroller. Det er ingen erfaring som kreves for å begynne å spille, noe som betyr at folk kan få tak i det veldig raskt. Til tross for dette er spillet vanskelig å mestre. Den enkle, rene grafikken er også verdt å nevne som et relevant kjennetegn på sjangeren.
 

HVORFOR LAG LISTE OVER TOP IO-SPILL?

 
Etter at jeg fant de første populære io-spillene, prøvde jeg å finne flere. Dessverre, uten en liste, var de veldig vanskelig å finne. Jeg følte at de fortjente mer eksponering, så jeg bestemte meg for å lage min egen liste. Jeg satt sammen alle titlene jeg kunne finne, og mange nyttige brukere delte nye med meg. Fra det tidspunktet var jeg på oppdrag for å presse io-bevegelsen fremover!
 
На этом сайте вы обнаружите, что игры в списке имеют общий стиль и тему, аналогичную упомянутым выше. Цель этого списка - познакомиться с этими удивительными играми .io, которые часто остаются незамеченными. Это потому, что все они являются автономными играми, а это значит, что все они размещены на отдельных веб-сайтах. Вот для чего я здесь! Так что поддержите игры и не забудьте добавить этот сайт в закладки. (CTRL-D) Я стараюсь обновлять его, добавляя лучшие новые игры io каждый день, поэтому обязательно проверяйте время от времени. Радоваться, веселиться!